CCJ Kommunikation

Vi tackar för oss efter 41 år

Efter 41 år så avvecklar vi nu CCJ Kommunikation. Ett känslomässigt och tufft beslut att avveckla CCJ som under ett par decennier var en av Sveriges mest framgångsrika landsorts-byråer. Samtidigt är det spännande och inspirerande. För de flesta av oss som utgör CCJ försvinner inte, vi finns kvar i våra egna företag som fristående konsulter som även i fortsättningen samverkar för bästa resultat åt våra kunder!

Vi vill tacka alla kunder, samarbetspartners, kollegor och leverantörer för denna tiden som CCJ och vi ser fram emot nya uppdrag ihop i framtiden!

Ett sånt här beslut leder till en hel del frågor så vi tar några av de viktigaste.

Varför?
Flera olika orsaker har påverkat beslutet, här är ett urval:
• En anpassning till det nya klimatet inom marknadsföring. CCJ är i grunden uppbyggt för hur det såg ut 1978 och sedan anpassat allt eftersom, men efter ett tag har man anpassat en grund så många gånger att det är bättre att börja om på något helt nytt.
• Personliga och hälsoskäl. Det har varit mycket på flera håll och kanter som gör att vi strukturerar om våra arbetsliv för att passa våra övriga liv. Samt en önskan att efter många år i branschen nå ut med våra egna varumärken och visa vad vi går för utan den traditionella reklambyrå-stämpeln som varit på CCJ.
• Jönköpings Kommun vill omvandla Maden-området (det kvarteret CCJ-huset ligger i) till bostadsområde och därmed är det planerat att riva vårt vackra CCJ-hus. Vi vet inte när och får inga tydliga besked från Kommunen, och denna ovisshet har gjort framtidssatsningar mycket svåra.

Vad händer nu?
Vi arbetar på som CCJ fram till sommaren för att sedan avveckla och gå över till våra egna respektive företag. Om du vill fortsätta som tidigare så finns vi fortfarande här för dig, fast under andra företagsnamn, och kan leverera kompletta marknadsföringslösningar. Bara kontakta Tomas eller Per så löper allt på som tidigare, samma mobilnummer som tidigare och mail-adresserna låter vi ligga kvar länge för att underlätta.

Vill du plocka just dina favoritrussin ur CCJ-kakan så är det bara att kontakta den eller de du vill arbeta med direkt. Vi är som sagt fristående konsulter framöver och jobbar inte enbart i grupp med varandra.

Var kommer ni att finnas?
Vi är bara ett mail eller telefonsamtal bort som alltid! Och precis som tidigare finns vi kvar i vårat CCJ-hus tills rivningsmaskinerna knackar på vår port. Stora ytor med fantastisk utsikt från kontorsplatserna, konferensrum och fotostudio. Hör av dig till Tomas om du också vill utnyttja dessa fina lokaler den tid de har kvar. Bästa gissning är 4-8 år till men vem vet, inte vi iaf…

Har du fler frågor, funderingar eller vet veta mer så går det jättebra att kontakta Tomas Carlström antingen på tomas.c@ccj.se eller 0706-67 14 18

Kontakta oss

Om CCJ Kommunikation bild